Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دراین نمایشگاه آثار ۲۲ تن از اساتید و هنرمندان هنرهای تجسمی که به ترتیب حروف الفبا عبارتند از :مهدی اسماعیل زاده (هومان)، وحید امین، سعیده آرین، مینا بحرینی، رضا براتی، کامبیز برنجی، سحر خلجی، حسین خوش رفتار رودی، کیوان رحیمی نژاد، سینا سلطانیانی، صابر سلیمانی، محسن سلیمانی، سامان شادانلو (ایلخان)، مهرانگیز شفیعی، امیر حسین صدیق، پرستو عزیزی، مانی کومار، معراج گل زاده، پژمان متقیان، اردشیر میرمنگره، محسن ناصری و بهداد نجفی اسداللهی برای بازدید عموم علاقه مندان به نمایش در آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این نمایشگاه امیر حسین صدیق هنرمند عرصه فیلم و سینما برای اولین‌ بار با ارائه یک اثر مجسمه‌سازی از فعالیت های خود در حوزه هنرهای تجسمی رونمایی کرد.

نمایش رنگ‌هایِ نامرئی و مینیاتورهای نوین به بهانه روزجهانی دوستی | گالری‌گردی در آخرین جمعه تیرماه خروج قاچاقی تابلو مظفرالدین‌شاه تایید شد | استرداد پرتره مظفرالدین شاه در دستور کار قرار گرفت 

به گفته بهداد نجفی نقاش و هنرمند رسانه‌های نوین هنری، یکی از نقاط عطف در دوره کاری هنری هر هنرمند دستیابی به شیوه شخصی است به نحوی که اثر به راحتی و بدون نیاز به امضا معرف خالق خود باشد. در این نمایشگاه تلاش بر این بوده که آثاری از هنرمندان و اساتید با شیوه های شخصی متفاوت به موازات یکدیگر در زیر یک سقف برای عموم علاقه‌مندان به نمایش گذاشته شود. وی با اظهار رضایت از استقبال افزود با وجود تفاوت در رشته هنری، سبک و شیوه های شخصی هنرمندان، نمایشگاه آهنگی پیوسته داشته و چیدمان آثار مسیری یکپارچه و هدفمند را طی می کند.

 

به  گفته سعیده آرین مدیر هنری این رویداد، هنرمندان معاصر تلاش می‌کنند با خلق آثار هنری تعریفی شخصی از «اصالت» ارائه دهند. مفهوم «اصالت اثر»   سبب شده هر هنرمند کانسپت و فضای شخصی را دنبال کند که «شبیه هیچکس» نیست. شبیه دیگری نبودن، شبیه خود بودن  پدیده ای است که سابق بر این موضوعیتی نداشت، امروزه دغدغه هنرمند معاصر پیش و پس از خلق اثر هنری است.

 در نمایشگاه موازی آثار بیان گر «اصالت فردی»   ایرانی با نیم نگاهی به «اصالت جمعی» نمایش داده شده است.

این رویداد هنری که توسط موسسه هنری خوانش معاصر با مشارکت موسسه فرهنگی فرادید هنر فردا برگزار می گردد تا ۱۹ مرداد ماه همه روزه از ۸ صبح تا ۸ شب در مجموعه راگادید پذیرای بازدید کنندگان است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد