Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@18:23:43 GMT

ناگفته‌های صنعت ایران به روایت امیرحسین صدیق

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۷۲۳۴۶

مجموعه مستند «هنوز نمی‌دانیم» با موضوع معرفی ایده‌های دانش‌بنیانی که به مرحله تجاری‌سازی رسیده‌اند با روایت امیرحسین صدیق آماده نمایش شد.

اخبار فرهنگ و هنر - مجموعه مستند «هنوز نمی‌دانیم» روایتی است از اینکه چگونه برخی از بزرگترین برندها و تولیدکنندگان با استفاده اقتصاد دانش بنیان به روند تجاری سازی محصول خود دست یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل اول این مجموعه مستند در ۱۳ قسمت ۲۶ دقیقه‌ای با حضور امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون ساخته شده است و در قسمت اول روایت چگونگی تجاری سازی برند «پمپ ایران» و نقش غیرقابل تصور محصولات این شرکت در صنعت کشاورزی و مصارف خانگی و صرفه‌جویی در مصرف ارز از طریق بومی سازی دانش ساخت انواع پمپ اشاره دارد.

بیش از یک سال صرف تحقیق و پژوهش مجموعه «هنوز نمی‌دانیم» شده است و در هر قسمت از این مجموعه با محوریت اقتصاد دانش بنیان به معرفی یکی از برندهای موفق و پیشرو در صنعت امروز کشور که توانسته‌اند ایده‌های خود را به مرحله تجاری سازی برسانند پرداخته شده است و ساخت آن تا تابستان ۹۹ به طول می‌انجامد.

مجموعه «هنوز نمی‌دانیم» به کارگردانی روح الله رحیمی و تهیه کنندگی عطا پناهی تهیه شده در خانه مستند و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مستند امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون امیرحسین صدیق مستند ایرانی هنوز نمی دانیم تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • ببینید | «ابو جهاد» به روایت مستند
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران