Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها مشغول بازی در سریال مرضیه به کارگردانی فلورا سام است، در رابطه با نقش خود در این مجموعه توضیحاتی را ارائه داد.

امیرحسین صدیق در پاسخ به این پرسش که چرا این روزها عوامل تولید سریال‌ها دنبال داستان‌هایی می‌روند که درباره پول‌شویی و فساد مالی است، به خبرنگار ایلنا گفت: این روزها همه ما در شوک اخباری هستیم که در جامعه می‌شنویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر روز شاهد دستگیری افرادی هستیم و از پرونده‌هایی می‌شنویم که یکی پس از دیگری ثابت می‌کند، افرادی در پشت صحنه درحال فساد هستند. در واقع به همین دلیل بوده که داستان سریال‌ها به این موضوع سوق پیدا کرده و داستان مجموعه تلویزیونی مرضیه نیز درباره فساد مالی است.

وی در رابطه با نقش خود در سریال مرضیه توضیح داد: در سریال مرضیه نقش خبرنگاری را بازی می‌کنم که در حیطه کاری خود با سختی‌های بسیاری رو به رو بوده و هر لحظه درگیر اتفاقات جدیدی می‌شود.

صدیق ضمن بیان اینکه این خبرنگار به دنبال رو کردن دست تعدادی از مفسدان مالی است، اظهار داشت: این خبرنگار دنبال پرونده‌ها و ماجراهایی است که راز تعدادی از مفسدان مالی و اقتصادی را رو می‌کند و به همین خاطر هم درگیر مشکلاتی در زندگی حرفه‌ای و خصوصی می‌شود.

این بازیگر در ادامه بیان کرد: خبرنگاری، حرفه بسیار حساسی بوده و خبرنگاران سختی و دشواری زیادی را متحمل می‌شوند. اما متاسفانه در تلویزیون به این حرفه و گفتن از مشکلات شغل خبرنگاری خیلی کم پرداخته می‌شود. فکر می‌کنم یک و یا دو سریال بیشتر درباره خبرنگاران صحبت نکرده است. البته این موضوع دلایلی دارد. به نوعی پرداختن به این شغل از حساسیت‌های خاصی برخوردار است. وقتی یک شغل تا این اندازه حساس و سخت است، مطمئنا پرداختن به آن هم دشوار می‌شود. شاید به همین خاطر است که ما کمتر در این باره سریالی در تلویزیون می‌بینیم.

وی همچنین درباره علاقه خود به رشته خبرنگاری توضیح داد: من امروز در نقش یک خبرنگار مقابل دوربین می‌روم و از این اتفاق حس خوبی دارم. باید بگویم از کودکی وقتی کتاب تن تن را می‌خواندم، تن تن برایم جذاب بود، چون یک خبرنگار و بعد ماجراجو بود. به نوعی از دوران کودکی دوست داشتم خبرنگار شوم و به طور کلی علاقه خاصی به شغل خبرنگاری دارم.

صدیق ضمن بیان اینکه چند خبرنگار ایرانی داریم که در سطح جهان معروف هستند، ادامه داد: برای بازی این کاراکتر تحقیقاتی انجام دادم و زندگی خبرنگاران بزرگ کشور و نوشته‌هایشان را خوانده‌ام. البته از آنجا که خودم کار عکاسی هم می‌کنم و تا کنون با خبرنگاران دیگر نیز مصاحبه داشتم کمی با این حرفه آشنا بودم.

مجری برنامه کتاب باز ، درباره اینکه چقدر سریالی با موضوع زندگی و مشکلات خبرنگاران می‌تواند در دیدگاه مخاطب تاثیر گذار باشد، اظهار داشت: خبر همیشه یک قدم جلو‌تر است. ساخت پروژه‌هایی به این صورت می‌تواند به مخاطب نشان دهد که آزادی مطبوعات چقدر می‌تواند روی جامعه و فرهنگ مردم تاثیر گذار باشد. به همین خاطر سریال‌هایی که در این باره ساخته می‌شوند، می‌توانند ذهن مردم را باز کنند. به این ترتیب مردم خبرنگاران را اشخاصی نمی‌بینند که تنها به دنبال ستاره‌های هنری هستند. بلکه آنها را افرادی می‌ببیند که مطالبه‌گر و منتقد هستند.

وی ضمن بیان اینکه بهتر است کسانی که علاقمند هستند به شغل خبرنگاری وارد شوند، در این باره خوب تحقیق کنند، گفت: من تنها چند روز مقابل این دوربین، خبرنگار بودم ولی کاملا درک کردم که این شغل می‌تواند زندگی یک شخص را زیر و رو کند. به کسانی که دوست دارند وارد این شغل شوند، پیشنهاد می‌کنم این موضوع را در نظر بگیرند که این حرفه از شغل سلیبریتی‌ها حساس‌تر و تاثیر‌گذار‌تر است.

این بازیگر در پایان در رابطه با سختی تولید کارهای مناسبتی اظهار داشت: تولید کارهای مناسبتی بسیار سخت است، زیرا مسئولان از چند ماه پیش تصمیمی برای ساخته شدن یک سریال مناسبتی نمی‌گیرند. اگر زمان و بودجه خوبی در دست باشد، کار بهتری نیز ساخته می‌شود اما به خاطر عدم برنامه‌ریزی صحیح، تیم تولید باید در زمان بسیار کم یک سریال مناسبتی را ساخته و برای رفتن روی آنتن آماده کند. چرا باید چنین اتفاقی رخ دهد و همه فشارها روی تیم تولید باشد؟ بهتر است تلویزیون فکری به حال این اتفاقات کند. چند ماه قبل از رسیدن ماه محرم می‌توان برای تولید و پخش سریال مناسبتی این ایام تصمیم گرفت تا به این صورت شاهد اتفاق بهتری باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پشت صحنه عکاسی محرم مصاحبه برنامه ریزی امیر حسین صدیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی عصر امروز در نشست با مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در استان کردستان، کردستان را سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی برشمرد اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت‌های نهفته این استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی به تبیین اهمیت شعار سال و رسالت این حوزه نسبت به این حوزه گفت: رویکرد مهارت آموزی از نکات مهم تحقق این شعار سال است و در این راستا تعهد و مقرر شده که بر اساس قرارداد منعقده با آموزش و پرورش، 200 هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور جهش تولید با مشارکت مردم را یک انتخاب راهبردی دانست و تصریح کرد: اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره بر این حوزه تمرکز کرده تا با اهداف شوم خود برسد، اما دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

وی بیان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور 657 مرکز دولتی و 4 هزار و 800 کارگاه و واحد آموزشی، 22 هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد که می‌تواند به آموزش نیروی کار در کشور کمک کند.

عظیمی توسعه مراکز جوار کارگاهی را با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی و برنامه‌های اولویت‌دار سال جاری در کشور ذکر کرد و افزود: ارتقای این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های این سازمان فنی و حرفه‌ای است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از وجود 40 هزار مربی و 8 هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و عنوان کرد: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است، می‌توان با تقویت مهارت‌افزایی، جهش تولید راه انداخت.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • خبرنگاری که معلم شد
  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • برگزاری اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان
  • روایت ندا قاسمی از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ» (فیلم)
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • خلیج فارس صحنه ایستادگی دلیرمردان ایرانی در طول تاریخ است